Pothole Plague: En hver kilometer i det fantastiske Storbritannien

Storbritannien er plaget med næsten 200.000 huller, ifølge officielle rådsdata.
Britannia Rescue, der blev fundet gennem en anmodning om frihedsinformation (FOI), har råd over England, Wales og Skotland udbetalt i alt £ 2,5 millioner i kompensation for huller eller anden vejskade i det forløbne regnskabsår.
I mellemtiden er erstatningskrav steget med 79% fra det foregående regnskabsår, hvor britiske råd modtager 32.600 krav. Disse var til alt fra grydeskader til hjulfælge, punktering af dæk og ødelæggende suspension. I de sidste 12 måneder siger en ud af ti mennesker, at deres bil er blevet beskadiget som et resultat af dårlige vejoverflader.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Kombinationen af ​​en hård vinter efterfulgt af en tør sommer kan have forværret problemet med dårlige vejoverflader, men forskningen antyder også, at vejvedligeholdelse i Storbritannien er markant underfinansieret. Kun £ 16 bruges pr. Driver på vedligeholdelse af vejoverflader og fastgørelse af huller – det er mindre end 10% af den årlige vejskatregning.
Peter Horton, Britannia Rescue Managing Director, sagde: ”Storbritanniens Pothole -epidemi er resultatet af mange års underinvestering i vores veje og er blevet forværret af de nylige barske vintre. Lokale myndigheder står over for vanskelige valg på de veje, de prioriterer til reparation, og vi har nu omkring 200.000 huller på britiske veje. Bilister skal beskytte sig selv og deres køretøjer ved at reducere deres hastighed på potolede veje og også rapportere beskadigede veje til deres lokale råd. ”
• Regeringen afslører 28 milliarder dollars investering i britiske veje

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *