Brabus øger Mercedes X-klasse afhentning til 208bhp

, mens vi er brugt til at Brabus Tuning Mercedes ‘hurtigste saloner såvel som SUV’er (og lejlighedsvis smart), har den nu vendt sin interesse til X-klassen Firhjulstrækker. Dets forbedringer anvender styling såvel som interiørjusteringer – såvel som hvad firmaet telefon kalder dens ‘D4 PowerXtra Performance Upgrade’ – til x 250 d.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den mange tydelige udvendige modifikation i tranformationen fra Mercedes til Brabus X-klasse er hjulene: i placeringen af ​​de rutinemæssige 17- eller 18-tommer produkter er et sæt af to syv-egne fælge, 20 tommer i diameter. Hjulene suppleres – et ord, der bruges med forsigtighed – af et stort Brabus -logo på næsen, en chunkier installation til frontnummerpladen samt quad -halepipes.
• Fineste afhentningsvogne til salg
For at tilføje yderligere trussel til Brabus X-klassen er et par LED-lysstænger, der engagerer sig i fuld bjælke, monteret langs taget.
9

Indvendigt kan sæderne trimmes i næsten enhver form for skygge eller stil læder, som Brabus -klienter ønsker. Resten af ​​kabinen er grundlæggende for X-klassen, med undtagelse af aluminiumspedaler samt et sæt af høj kvalitet i rustfrit stål.
Brabus har tænkt på 250’erne ECU for at udtrække yderligere 20bhp fra 2,3-liters turbodieselmotor. En samlet på 208bhp er ikke netop tilstrækkelig til at omdanne X-klassen til en Brabus-raket-den 11,5 sekunders 0-62 mph tid er 0,3 sekunder hurtigere end x 250 d-men højdemomentet er steget til 510Nm. Det er en forbedring på 60 nm såvel som en, der vil være meget åbenlyst, når man trækker eller løfter tunge belastninger.
For dem, der ønsker lidt mere magt, vil Brabus snart arbejde sin magi på den snart lancerede X 350D. Med 254bhp såvel som 550nm som standard har det det potentielle at være en alvorligt hurtig arbejdshest.
Se nøjagtigt, hvordan Mercedes X-klasse udført mod Nissan Navara såvel som Volkswagen Amarok i vores afhentningsgruppetest …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *