Infiniti Q60 Performance Coupe Drevet

Infiniti er gearing til Detroit Motor Show i januar ved at frigive en subtil teaser til sit Q60-koncept. En præstationskupon udskiftning af den udgående G37, Q60 vil sandsynligvis blive vist i Storbritannien i begyndelsen af ​​2016.
• Detroit Motor Show 2015: Preview
Som med mange teaserbilleder, er det kun den silhuet, der kan laves ud, selvom det udsætter nogle fascinerende stilfunktioner, der kan gøre det til produktionsklare bilen. De muskulære bageste haunches udtales, ligesom den skulpturerede forreste hjularch samt stor side sill. En unik ‘kink’ bag bagruden såvel som det formelle vinge spejl totalt udseendet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det er klart forskelligt fra hvad det er rygter om at være baseret på platform-wise. Q60 vil sandsynligvis sidde på en modificeret Q50 Compact Executive Saloon, i meget nøjagtig samme metode bilens instant rival, 4-serien coupe, er baseret på 3-serien. Andre detaljer er sketchy hidtil, men vi forventer en række turboladede benzin samt dieselmotorer baseret på Q50’s lineup.
• Bedste kompakte ledere i 2014
Der er ligeledes sandsynligt at være en 3,7-liters V6 naturligt aspireret benzinmotor inkluderet, som den nuværende G37, såvel som i sidste ende kan der være en varmere version af Q60 for at konkurrere med BMW M4. Omkostningerne er ubekræftede, men du kan forvente en startfigur på omkring £ 30.000, hvis den skal kæmpe med primære tyske konkurrencer.
Vi har meget flere detaljer, plus ideelt set nogle meget mere eksponering af billeder, når Infiniti Q60 er afsløret i kødet i Detroit i januar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *