MG Cyberster: First Pictures of Roadster Concept frigivet

MG har frigivet flere billeder og nogle ekstra oplysninger om Cyberster; Et nyt koncept, der peger mod virksomhedens tilbagevenden til den åbne top, to-sædet sportsbilmarked.
Det er første gang, vi har set en åben roadster fra MG siden TF. Det er også det andet pure-elektriske sportsbilkoncept, der blev lanceret af MG i de sidste par år, efter fra E-Motion Coupe, som det SAIC-ejede brand først afslørede i 2017.

Bedste konvertibler og cabriolets 2022

Cybersteren debuterer på dette års Shanghai Motor Show senere i denne måned, med MG, der tidligere antyder, at det kunne sætte bilen i produktion. Virksomheden siger, at det “udforsker mulighederne for en fremtidig sportsvogn” med konceptet, hvis detaljer vil blive bekræftet på showet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

MG siger, at konceptet var designet som et “nikk til MGB Roadster of Yesteryear.” Virksomheden behandler imidlertid cybersteren som mere end en tur ned i hukommelsesbanen. Så mens nogle stylingelementer er tilbageholdt fra MGB (såsom den lange motorhjelm, korte hale og runde forlygter), er resten af ​​konceptet fyldt med futuristiske design -signaler.
Foran er der en aggressiv splitter, der suppleres med et sæt finnede sideskørter. Roadster’s Deck-låg har også et par roll-over-bøjler, der minder om Porsche 918 Spyder, der er designet til at beskytte beboerne i tilfælde af en ulykke.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *