Tesla Model S-pris annonceret

Den højtydende, allelektriske Tesla Model S-pris vil være fra £ 49.900 i Storbritannien, med første højre drivleverancer forventet inden marts næste år. Prisen inkluderer £ 5.000-plug-in-bilstipendiet.
• Tesla Model S Review
Tre varianter af Tesla Model S er tilgængelige – versionen af ​​indgangsniveau har et 60KWH -batteri og er prissat fra £ 49.900, og en større kapacitet 85KWH -model koster £ 57.300. Der er også en række-topping-ydelsesmodel, der bruger 85KWH-batteriet og meget mere kraftfuld motor, der er prissat til £ 68.700.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Når han talte ved åbningen af ​​Tesla-butikken i Londons Westfield Shopping Center, hævdede medstifter og administrerende direktør for Tesla, Elon Musk, at virksomhedens supercharger-system vil blive implementeret i Storbritannien inden næste år. Dette gør det muligt for ejere af Model S at oplade op til 80 procent på kun 40 minutter, så de kan køre lange afstande uden bekymring for at løbe tør for magten. Supercharging er standard på biler med højeffektbatteriet og er valgfrit på den mindre.
Batterierne i Model S er placeret under gulvet i bilen, hvilket giver et lavere tyngdepunkt, hvilket giver en skarpere, der handler med og bedre vægtfordeling. Da der ikke er nogen motor- eller transmissionstunnel, er der også forbedret passagerplads og et ekstra bagagerum, hvor motoren typisk ville være.
• Tesla Nyheder og anmeldelser
En anden fordel ved den allelektriske powerten er de nedsatte driftsomkostninger. Da Model S producerer nulemissioner fra udstødningen, er den fritaget for London -overbelastningsafgiften såvel som bilafgift.
Dets appel strækker sig også til flådekøbere, da Model S drager fordel af en nul procent fordel-i-art (BIK) sats indtil april 2015, hvorefter BIK er indstillet til en sats på fem procent. Den typiske BIK-hastighed for en lignende størrelse salon er typisk i området 24 til 28 procent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *