Vettel vinder i Singapore

Sebastian Vettel fejrer sin anden succes i sæsonen og overholder en sejr i Singapore Grand Prix.
Den regerende verdensmester viet sin sejr til professor Sid Watkins, der døde tidligere i denne måned.
Pol-sitter Lewis Hamilton var meget første ind i en drejning foran pastor Maldonado såvel som Sebastian Vettel. Men Williams -chaufføren – der havde trukket en fantastisk skød i 3. kvartal for at kvalificere sig som nummer to på gitteret – kunne ikke matche hastighederne for Red Bull eller McLaren fra Jenson Button, samt sluttede skødet fjerde.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

I mellemtiden satte Hamilton såvel som Vettel en række hurtigste omgange, og ved skød 10 havde Hamilton forlænget sin føring til 2,7 sekunder såvel som succes så ud til at være hans.
Men kun 13 omgange senere fik hans løb en tidlig ende, da hans gearkasse mislykkedes. Han trak sig ud på en flugtvej, da røg bølgede bagpå sin bil, hvilket gjorde det muligt for Vettel at tage føringen.
En række pensioner fulgte. Narain Karthikeyan kæmpede barrierer på skødet 33 og mistede front-højrehjulet på sin HRT såvel som at bringe sikkerhedsbilen ud. Maldonado fik besked om at pit med et hydraulisk problem på skød 36, før Michael Schumacher pløjede bagpå Jean-Eric Vergnes Toro Rosso, der udløste sikkerhedskøretøjet for at finde ud af det igen. Stewards har siden overdraget Schumacher en 10-plads gitterafgift for det næste løb på Suzuka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *