‘Valg af apps kunne snart beslutte, hvilken bil vi køber’

Der er en enorm kamp, ​​der foregår foran din bil, og du er måske ikke engang opmærksom på det. Det er tussle for dine data – og retten til at omdanne dem til penge.
Konservative estimater antyder, at data i bilen globalt kunne være værd $ 750 mio. (£ 555 mio.) Årligt så snart 2020-og det er kun starten.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste kørselsapps til iPhone og Android
Teorien går, at når en gang autonom teknik virkelig sparker ind, har vi alle meget mere tid til at ‘gøre ting’, mens vi er i bilen. Disse aktiviteter har potentielle overskud-og det er grunden til, at etablerede virksomheder som Jaguar Land Rover og VW-gruppen investerer i start-ups, der kan komme med den slags apps og tjenester for at forhindre os i Auto eller Apple CarPlay.
Volvo tager dog et helt andet synspunkt. Da sin chef Hakan Samuelsson skitserede i London i sidste uge, baserer firmaet sit næste generation gør i øjeblikket for din smartphone.
Hvorfor opgive kampen med Tech Giants? Fordi, siger Samuelsson, Volvo “er ikke klog nok” til at konkurrere. ”Du har adgang til tusinder af apps på denne måde,” siger han, ”og de vil alle være bedre end dem, vi ville have skrevet.”
Det er beundringsværdigt, typisk lys fra svensken. Men det illustrerer, hvordan dette område af de biler, vi køber, bliver stadig mere forskelligartede i løbet af de næste fem år. Faktisk er det ikke et enormt spring at overveje et tidspunkt i den nærmeste fremtid, hvor vores valg af bil kunne være lige så meget nede på, hvilken ‘appudbyder’ det får os til at få adgang til, da det er vores syn på motoren, chassiset eller kabinen .
Kunne apps i bilen have en stor effekt på de bedst sælgere i Storbritannien? Her er de ti bedste, som det står …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *