Hot Peugeot 3008 vil ikke være en ‘GTI’, men får 300bhp hybridkraft

Det er ikke en GTI, som vi kender det, men Peugeot-chefer har bekræftet overfor Automobile Express, at en højprestans plug-in hybrid version af Den nye 3008 SUV med omkring 300bhp lanceres i 2019. Modellen vil være en af ​​de mest kraftfulde SUV’er, der er til salg fra et mainstream -brand, men det forventes ikke at bære GTI -badget.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den franske maker har allerede lagt sine planer for en PHEV -version af 3008, men Peugeot -produktdirektør Laurent Blanchet har afsløret meget flere detaljer om brandets hybridteknologestrategi. ”Jeg kan fortælle dig, at denne [plug-in hybrid] -teknologi vil være tilgængelig med vores 1,6 THP-benzinmotor,” sagde Blanchet. “Ved at kombinere benzinmotoren med en elektrisk motor, vil bilens kombinerede hestekræfter være meget mere eller mindre 300.”
• Bedste SUV’er og 4x4s at komme nu
Dette tal ville sandsynligvis gøre 3008 hurtigere end nogen mainstream -rival med magt til at være tæt på det forventede figur fra det kommende sæde Ateca Cupra. Forvent en 0-62 km / h tid på ca. seks sekunder og en tophastighed, der nærmer sig 150 km / h som et resultat.
Blanchet tilføjede, at 3008 plug-in ville sende strøm over alle fire hjul og sagde: “Vi har lagt de elektriske motorer på bagakslen, så du får en firehjulstrækket bil, der er meget effektiv.”
På Peugeots elektriske planer for fremtiden fortalte Blanchet også Automobile Express, at meget mere plug-in hybrider vil ankomme i de næste par år. Han sagde: ”3008 med den teknologi, jeg har påpeget, ankommer i 2019, og så udvikler vi en PHEV til hele vores sortiment.” Samme år introducerer Peugeot en allelektrisk 208 med magt og rækkevidde til at konkurrere med en Renault Zoe.
På trods af den 3008 PHEVs hot hatch-agning-præstation hævdede Blanchet, at der ikke er nogen planer om at badge den med den berømte ‘GTI’ navneskilt. ”Hybrid er en sporty bil, men GTI -badget er meget mere for det lille hatchback -segment; En 3008 med en GTI -badge er lidt for meget ideel nu, ”sagde han. ”Vi kunne i stedet bruge GT -mærket.”

Kan du lide ideen om en præstation 3008? Fortæl os det i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *