Aston Martin Vision Volante Concept Aircraft Exposed

Endnu en gang har Aston Martin vendt sin hånd til en ny form for transport, denne gang omkring det britiske supercarfirma, der søger til himlen.
Vi har allerede set Aston Martin arbejde sammen med forskellige specialister for at skabe en lille ubåd kaldet Project Neptune, og £ 1 million plus AM37 Powerboat. Dette nye projekt – Aston Martin Vision Volante Concept – ser Aston Team Up med Cranfield University og Rolls-Royce, for at skabe ‘et high-end konceptfly med lodrette start- og landingsmuligheder (VTOL).’
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Aston Martin AM37: Ridning af bølgerne i Astons £ 1m Powerboat
Revealed på 2018 Farnborough International Airshow, håndværket er udelukkende en nær fremtidsvision om personlig high-end luftrejser, og der er ingen planer om at gøre det endnu. Som sådan har den masser i metoden til futuristisk fremdriftsteknologi og er autonomt.
11.

Volante Vision-konceptet har plads til tre i sin hytte i en 1 + 2-konfiguration, dækket af en kæmpestråle stil baldakin. Aston Martin har stillet resten af ​​fartøjet med indflydelse fra Valkyrie identificeret i det forreste vingelement.
Vision Volante Concept har et gasturbinehybridfremdrivningssystem produceret af Rolls-Royce, plus en tri-rotor propeller-konfiguration for at aktivere VTOL-kapaciteter. En indbygget batteripakke indikerer endda, at det kun kan foretage korte ture på elektrisk strøm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *