New Kia Rio Pulse Special Edition leveres med et års gratis forsikring

En ny specialudgave Kia Rio er landet i form af Rio Pulse – en ny sporty ser på det koreanske firma Supermini.
Det slotes ind i line-up mellem Mid-Spec Grade 2-biler og række top-topping grad 3-modeller. På salg nu og priser fra £ 14.595, får de, der får en inden den 30. september, også et års gratis forsikring, der er samlet i.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste Superminis til salg nu
Rio-pulsen udpeges mod regelmæssige versioner af bilen ved iøjnefaldende røde udvendige højdepunkter. Tagdækning er malet rødt, ligesom ventilationshullerne foran, spejlhætterne og sideskørt trimmer. To vigtigste kontrasterende malingsfarveindstillinger er tilgængelige – hvid eller sort.
Som standard kører det på et sæt 17-tommer legeringshjul, mens bagvinduet og bageste passagervinduer også er tonet.
Temaet Red-Highlights fortsætter i kabinen-Rio Pulse har sort og rød kunstigt læderbeklædning med kunstige røde læderdørindsatser. I mellemtiden er instrumentbrættet fascia færdig med rød metallisk maling.
Med hensyn til teknologi og udstyr er et fem tommer farve berøringsskærm infotainment-system inkluderet som standard og er samlet med en DAB-radio, Bluetooth-forbindelse og USB-point-hvoraf meget mere findes bagpå. En reverseringskammen er knyttet til skærmen, og bilisten drager fordel af tilføjelsen af ​​en 3,5-tommer skærm, der er indlejret i instrumentpanelet. En seks-højttalers lydopsætning er også inkluderet.
Under motorhjelmen får Rio Pulse en 1,25-liters fircylindret benzinmotor, der udvikler 83bhp og 121Nm drejningsmoment. Det sender kørsel til forhjulene ved hjælp af en fem-trins manuel gearkasse, der muliggør 0-60 km / h på 12,5 sekunder og en tophastighed på 107 km / h. Med hensyn til brændstoføkonomi hævder Kia 58,8 mpg med CO2 -emissioner på 109 g/km.
Er Kia Rio dit supermini -valg, eller tager noget andet din fantasi? Fortæl os det i kommentarerne!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *