Tesla planlægger UK F & U-base, opladningsnetværk og £ 25k 3-serie-rival

Storbritannien kunne være Teslas største europæiske marked og mellem dets tredje og femte-stærkeste marked over hele verden, ifølge administrerende direktør Elon Musk. Musk, der talte ved overdragelsen af ​​de første fem højre-drev-biler til britiske ejere, udtrykte optimisme for sin elektriske super salons fremtid i Storbritannien, på trods af kampen, som elektriske køretøjer (EV’er) har spist i konventionel bilsalg.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Musk sagde “I øjeblikket er Norge vores største [ikke-amerikanske] marked, men vi ville forvente, at Det Forenede Kongerige overhaler det, i betragtning af den større befolkning.” Ifølge Tesla-chefen er der i øjeblikket en fire-måneders venteliste på en ny model S. S.
Tesla UK F & U -centerplaner bekræftet
Musk bekræftede også, at Det Forenede Kongerige vil være basen for et helt nyt Tesla F & U -center, som endda kunne gå foran et køretøjsforsamlingsanlæg i Storbritannien – hvis efterspørgslen er høj nok. ”Vi har et F & U -center her før en fabrik,” sagde Musk.
”Vi har vores første europæiske fabrik i det kontinentale Europa, måske Holland, men det giver mening at have en i Storbritannien, når vi producerer mere end 500.000 enheder. men fabrikken skal køre med fuld kapacitet [for at være levedygtig]. ”
”Jeg vil sige, at Model S er mere europæisk end amerikansk inden for design og håndtering. Det meste af opsætningsarbejdet blev udført af britiske fyre! ”
Tesla Supercharger Hurtigt opladningsnetværk
Som svar på forespørgsler om manglen på ‘supercharger’ hurtigopladningsenheder i Storbritannien sagde Musk, at “hvis du skulle bestille en model S i dag, når den ankommer, vil vi have hele det sydlige England dækket af Superchargers ”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *