Ny 2021 Volkswagen Polo Facelift til salg fra £ 17.885

Den opdaterede Volkswagen Polo Supermini er til salg nu, pris fra £ 17.885. VWs kompakte fem-dørs hatchback bringer et nyt look, ny teknologi såvel som interiøropdateringer, med den nyligt ansigtsløftede polo, der er leveret i en fornyet trimstruktur, der består af liv, stil såvel som R-linjespecifikationer.
For så vidt angår ansigtsløftninger er det en betydelig opdatering, med store ændringer til bilens udvendige stil allieret med nogle essentielle teknologiske introduktioner. Volkswagen har ligeledes verificeret, at en opdateret GTI Hot Hatch -version kommer i 2022.

Prisfastsættelse såvel som specifikationer afsløret for hårde Toyota Yaris Cross

Trimstrukturen af ​​de ansigtsløftede polo spejler den af ​​den seneste golf, der spænder over tre specifikationsniveauer. Forventet at tage højde for 75% af det britiske salg, starter entry-niveau-trim fra £ 17.885, samt funktioner LED-forlygter, Adaptive Cruise Administrer samt en 8,0-tommer digital gauge-klynge. Power-folding, opvarmede dørspejle såvel som automatiske viskere skriver ligeledes en del af den grundlæggende sætliste.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Med hver pris fra £ 20.785, stil såvel som R-linjedesign fra en toformet rækkevidde trim line-up. Stil majors af komfort samt bringer IQ.Light LED-matrixforlygter, front såvel som bageste parkeringssensorer samt to-zoneklimakontrol. Infotainment-systemet indeholder ligeledes VW’s Find Navigation System såvel som gauge-klyngen opgraderes til Digital Cockpit Pro Spec med en 10,25-tommer skærm. Udenfor får polo-stilen 16-tommer ‘Palermo’ legeringshjul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *