Everrati afslører 500bhp Porsche 911 Signature EV-konvertering

Everrati, den Oxfordshire-baserede EV-konverteringsspecialist, har afsløret sit seneste job-en elektrificeret (og sympatisk modificeret) version af den 964-generation Porsche 911. eksklusive udgifterne til donorbilen.
I stedet for 247bhp 3,6-liters flad-seks benzinmotor opdaget i uberørte originale biler, drives Everrati 911-signaturen af ​​en elektrisk motor på bagakslen samt et 53kWH-batteri. Systemet skaber 500bhp såvel som 500Nm drejningsmoment, som firmaet stater er tilstrækkeligt til en 0-62 km / h tid på “mindre end fire sekunder” samt en maksimal række 150 miles.

Klassiske elbiler og lastbilkonverteringer boom i popularitet

Det elektriske system med høj spænding er ligeledes kompatibelt med de nyeste DC -hurtige opladere, som Everrati -stater vil toppe batteriet fra 10 til 100 procent på mindre end en time – selvom det ikke er bekræftet, forudsat at batteriets størrelse sandsynligvis vil være Brug af en 50 kW forsyning.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Virksomheden har ligeledes tilføjet et regenerativt bremsesystem, der høster energi, der ellers ville gå tabt, når man decelererer såvel som at føde det tilbage i batteriet.
Keen-eyed besøgende vil ligeledes bemærke, at denne 911 ikke bærer sit originale karosseri. Everrati har erstattet Coupe’s front såvel som bagvinger med bredere kulfiberpaneler såvel som monterede autentiske Porsche Widebody Front såvel som bagkofangere for at give bilerne og lastbilen en mere muskuløs holdning.
9

Panelerne er blevet forstærket med stål for at bevare en vis beskyttelse af sidemidler, mens tagskindet er blevet byttet til en udskiftning af kulfiber. Som sådan siger firmaet, at det på trods af den tunge batteripakke er den elektrificerede Restomod evalueret mindre end den originale Porsche 911 964 Coupe, som den er baseret på.
Everrati har ligeledes opgraderet andre elementer til at hjælpe med næsten dobbelt så meget kraften i de originale 964. Opgraderinger inkluderer borede såvel som udluftede bremseskiver, større Brembo-calipere, nye buske samt en række 17 samt 18-tommer legeringshjul .
Der er ligeledes to ophængsbundter at vælge imellem: en almindelig opsætning med fast coilover-ophæng samt et ydelsesvalg med helt justerbare spjæld, styret fra berøringsskærmen i kabinen. Større Brembo -bremser er ligeledes valgfrit tilgængelige.
Interiøret har ligeledes omfattende eftersyn med et brugerdefineret klimaanlæg, et moderne Porsche-infotainment-system, Porsche-inspirerede EV-målere samt nye elektrisk justerbare sæder trimmet i enten læder, Alcantara eller materiale polstring.

Carbon RS -sæder kan specificeres som en yderligere valgfri ekstra.
Nu tjekket ud om Electrogenics EV -konverteringer til Victory Stag samt Morgan 4/4 ved at klikke her …

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *