UK’s farligste veje udsatte

En rapport, der blev bestilt af Road Security Foundation, har udsat, hvad der officielt er den farligste vejstrækning i Storbritannien.
I henhold til den vidtrækkende rapport, kaldet ‘Hvor risikofri er du på Storbritanniens veje?’, Er en 12-mils strækning i det sydlige England den farligste vej landsdækkende. A285, mellem Chichester såvel som Petworth i West Sussex, har set en stigning på 16% i alvorlige såvel som dødsulykker fra 2007-2012.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Her er de fem farligste veje i Storbritannien:
1. A285 mellem Chichester såvel som Petworth (West Sussex) 2. A809 fra A811 til Glasgow (Skotland) 3. A937 mod Montrose, Angus (Skotland) 4. A18 mellem Laceby såvel som Ludborough (Lincolnshire) 5. A61 mellem Wakefield såvel som M1 (Yorkshire)

Rapporten erklærede, at der er behov for en “vidtrækkende intervention” på A285, da de eksisterende sikkerhedsforanstaltninger er utilstrækkelige til at håndtere dens alvorlige problemer.
• Kun en fjerdedel af biler og lastbilafgift bruges på veje
Road Security Foundation fremhævede også, at faren for vejpersoner med alvorlig skade eller død er syv gange højere på en-veje-veje end den er på motorveje. En samlet af 64 mennesker dræbes eller alvorligt såres på britiske veje om dagen med de mest typiske uheld inklusive kryds.
Regionale forskelle blev ligeledes fremhævet af denne nye rapport. Det udsatte, at faren for død eller alvorlig skade er to tredjedele højere på større veje i East Midlands end i West Midlands, for eksempel, mens Skotland har set den største reduktion i denne slags ulykker.
• Millioner, der kører blinde, da de er så godt for forgæves for specifikationer
Derudover har rapporten udsat nøjagtigt, hvordan handlinger truffet af forskellige regionale råd til rutinemæssige billige sikkerhedsforbedringer med rutinemæssig vedligeholdelse har hjulpet med at reducere faren for alvorlige uheld med 80% på 15 strækninger af vej. såvel som disse reduktioner har reddet det britiske økonomiske klima omkring 400 millioner pund på sin side.
Kører du regelmæssigt på en af ​​Storbritanniens farligste veje? Lad os forstå dine oplevelser såvel som synspunkter i kommentarfeltet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *